Dienstencentrum Den Appel - OCMW Edegem (Dienstencentrum, Ouderen, OCMW, Seniorenrestaurant) - Rechtenverkenner
Naar inhoud
Opgelet: de informatie in deze rechtenverkenner is niet meer volledig up-to-date.
We werken aan een nieuwe rechtenverkenner.
[ Uw postcode: Federaal niveau ]
Rechtenverkenner Uw postcode invoeren Druk deze pagina af
 

Dienstencentrum Den Appel - OCMW Edegem

Een fout gevonden?
Klik hier en laat het
ons wetenOmschrijving

Dienstencentrum Den Appel richt zich vooral naar mensen met een beginnende zorgsituatie en helpt ze om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Vanuit het dienstencentrum worden er daarom allerlei diensten aangeboden zoals bijvoorbeeld de warme maaltijden en de mindermobielencentrale. U kunt er ook gebruik maken van een bad, als u een vrijwilliger meebrengt die u hierbij wilt helpen.

Het dienstencentrum wil ook als ontmoetingsplaats fungeren en organiseert tal van activiteiten. Het aanbod van activiteiten wisselt voortdurend maar er is zeker voor elk wat wils. Het programma vindt u terug op de website http://www.ocmwedegem.be/, in het gemeenteblad ‘Edegem Vandaag’ of in het dienstencentrum zelf.

U kunt in het dienstencentrum als senior terecht met al uw vragen. U kunt er kennismaken met het uitgebreide aanbod van thuiszorgdiensten van OCMW Edegem. We geven informatie over de seniorenwerking en beantwoorden ook graag uw vragen over de zaken waar u recht op hebt.

Het dienstencentrum heeft een café ‘den appel’ waar u elke werkdag tussen 13u30 en 16u30 terecht kunt voor een drankje of een gezellige babbel.  Er zijn kranten en tijdschriften voorzien en u kunt er ook biljarten. Tenslotte is er ook het restaurant ‘den appel’ waar u elke werkdag tussen 11u30 en 13u30 terecht kunt voor een warm middagmaal. Het menu bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een lekker dessert!”


De inhoud van deze fiche is opgesteld door medewerkers van de woonzorgnetwerk Edegem - Lokaal Dienstencentrum Den Appel.
Officiële benaming: Dienstencentrum Den Appel - OCMW Edegem.
Laatste update fiche: 03/08/2017.