Cultuurcheques voor studenten (Jongeren, Cultuur) - Rechtenverkenner
Naar inhoud [ Uw postcode: Federaal niveau ]
Rechtenverkenner Uw postcode invoeren Druk deze pagina af
 

Cultuurcheques voor studenten

Een fout gevonden?
Klik hier en laat het
ons wetenOmschrijving

Ben jij een van de 30 000 studenten aan een Antwerpse hogeschool of aan de universiteit? Dan kan je dankzij de cultuurcheques voor studenten voor een 'light' prijsje proeven van het rijke cultuuraanbod in onze stad.

Voorwaarden, aanvragen en meebrengen

Sinds 2004 biedt Antwerpen Studentenstad, in samenwerking met de diensten studentenvoorzieningen van het hoger onderwijs en de participerende cultuurhuizen, cultuurcheques voor studenten in Antwerpen aan.           

Cultuur voor studenten aan sympathieke prijzen. Dat is en blijft het uitgangspunt. Voor 10 euro kopen studenten komend academiejaar een uniek boekje met 7 themacheques. Daarmee kunnen ze terecht in bijna 40 cultuurhuizen, gratis boeken verslinden in de openbare bibliotheek en gratis op bezoek in een museum naar keuze. De themacheques zijn geordend per (kunst)discipline: telkens een cheque voor dans, muziek, film, klassieke muziek, bib, musea en theater.

Voor meer informatie, de verkooppunten, participerende cultuurhuizen en speciale acties kan je terecht op de themawebsite van Antwerpen Studentenstad:  http://www.antwerpenstudentenstad.be/nl/cultuur/praktisch

Tarief

Een boekje van 7 cheques kost slechts 10 euro.
De inhoud van deze fiche is opgesteld door medewerkers van de stad Antwerpen.
Officiƫle benaming: Cultuurcheques voor studenten.
Laatste update fiche: 24/09/2019.